Ενοικίαση σκάφους

Ανακαλύψτε τη Ζάκυνθο μέσω θαλάσσης!

Νιώστε την απόλυτη αίσθηση ελευθερίας που σας προσφέρει μια βόλτα με σκάφος. Πλησιάστε και ρίξετε άγκυρα σε οποιαδήποτε από τις ακτές της Ζακύνθου.Δεν χρειάζεται να έχετε δίπλωμα οδήγησης ή προηγούμενη εμπειρία για το οδηγήσετε μόνοι σας. Μπορείτε ωστόσο για μεγαλύτερη ασφάλεια και προκειμένου να έχετε το προσωπικό σας ξεναγό να ζητήσετε στην ενοικίαση να συμπεριλαμβάνεται η οδήγηση από καπετάνιο.

Μπορείτε να νοικιάσετε μια βάρκα 4-6 ατόμων ή μικρό ταχύπλοο έως 7 ατόμων χωρίς δίπλωμα , για να θαυμάσετε και να κολυμπήσετε στις μαγευτικές παραλίες της Ζακυνθου με τα γαλαζοπράσινα νερά.

Με τον τρόπο αυτό επιλέγετε μόνοι σας τις παραλίες που θα κολυμπήσετε και πόσο χρόνο θα καθίσετε.

Η ενοικίαση της βάρκας μπορεί να γίνει για μια ολόκληρη ημέρα από τις 09:00 έως 17:00 ή για μισή ημέρα από τις 09:00 έως 13:00 ή 13:00 έως 17:00.

Μην παραλείψετε να επισκεφθείτε

Το Ναυάγιο

Μια από τις διασημότερες και πιο όμορφες παραλίες του κόσμου.

Τις περιοχές Αλυκές και Αλυκανάς

Εκεί θα βρείτε αμμώδεις παραλίες και πεντακάθαρα γαλάζια νερά.

Την περιοχή Λαγανάς

Όπου υπάρχουν οι πανέμορφες χελώνες καρέτα καρέτα.

Τη Λίμνη Κεριού

Μια από τις πιο διάσημες παραλίες της Ζακύνθου.

Την περιοχή Άγιος Νικόλαος

Με τη πανέμορφη παραλία και το πιο διάσημο λιμάνι της Ζακύνθου.

Τις Γαλάζιες σπηλιές

Εκεί μπορείτε να εξερευνήσετε τις πανέμορφες σπηλιές που βρίσκονται στα βόρεια της Ζακύνθου με τα καταγάλανα νερά τους και μπορείτε να μπείτε μέσα με το σκάφος σας.

Ενοικίαση σκάφους ΖάκυνθοςΕνοικίαση σκάφους ΖάκυνθοςΕνοικίαση σκάφους ΖάκυνθοςΕνοικίαση σκάφους ΖάκυνθοςΕνοικίαση σκάφους ΖάκυνθοςΕνοικίαση σκάφους ΖάκυνθοςΕνοικίαση σκάφους ΖάκυνθοςΕνοικίαση σκάφους ΖάκυνθοςΕνοικίαση σκάφους ΖάκυνθοςΕνοικίαση σκάφους ΖάκυνθοςΕνοικίαση σκάφους ΖάκυνθοςΕνοικίαση σκάφους ΖάκυνθοςΕνοικίαση σκάφους ΖάκυνθοςΕνοικίαση σκάφους ΖάκυνθοςΕνοικίαση σκάφους ΖάκυνθοςΕνοικίαση σκάφους ΖάκυνθοςΕνοικίαση σκάφους ΖάκυνθοςΕνοικίαση σκάφους Ζάκυνθος